Csatlakozz hozzánk te is, és szerezd vissza, ami jár!

Csak akkor lehetünk erősek, ha összefogunk. Ha elegen vagyunk, senki sem állíthat meg bennünket! Ha elegen vagyunk, elérhetjük a céljainkat! Legyen ismét megbecsült munka az oktatásban dolgozni! Fogj össze velünk!

.

Ma a negyedmillió oktatásban dolgozó csak egészen kis része szakszervezeti tag. Pedig minden adott ahhoz, hogy jó feltételeket érjünk el: kevés a pedagógus, az oktatás irányítói lépéskényszerben vannak.  Akár el is lehetne érni, hogy tisztességes javadalmazással, jó körülmények között dolgozhassunk.

Ma még megtehetik, hogy az oktatásban dolgozók bőrére „oldják meg” a problémákat. Ma még megtehetik, hogy a szőnyeg alá söpörjék a szakmai érveket. Hogy ingyen túlóráztassanak, hogy  ne hirdessenek meg állásokat. Hogy nevetséges összegeket fizessenek a pályakezdőknek és a tapasztalt szakembereknek egyaránt.

Ne hagyd magad, csatlakozz te is!

Ha elegen leszünk, megkerülhetetlenekké válhatunk! Viszont csak akkor tudjuk hatékonyan érvényesíteni az érdekeinket, ha elegen vagyunk! Ha csak annyit teszel, hogy passzív tag maradsz, már többet tettél a fotelpolitizálásnál. Ha van kedved tenni is valamit, akkor itt vagyunk: csatlakozz futó kampányainkhoz, segítsd a kampánymunkát, esetleg alakíts alapszervezetet, dobd be az ötleteidet!

Havi egy gyorséttermi menü árával bebiztosíthatod, hogy mindig legyen, aki kiáll az érdekeidért!

Érjük el a kritikus tömeget!

A csatlakozás nem csak a te kiállásodról szól! A tagdíj összegéért, azaz bruttó fizetésed 0,8 százalékáért ténylegesen kiállunk melletted. Ha csatlakozol, az alábbi lehetőségeket biztosítod magadnak:

  • Segítünk a bajban! Munkajogi problémáiddal fordulj hozzánk: tanácsot adunk, megszervezzük a védelmedet.
  • Kiállunk melletted! Ha törvénysértést tapasztalsz, a PDSZ és annak jogi szolgálata lépni fog.
  • Képben leszel!! Folyamatos tájékoztatást kapsz a jogaidról, hogy ne verhessen át a munkáltatód.
  • Informálunk! Vegyél részt tagjainknak szervezett rendezvényeinken, tanácsadásainkon, és készülj fel a mindennapokra.
  • Forintosítható kedvezményeket adunk! A PDSZ tagjai kedvezményes vásárlásra jogosultak számos könyvesboltban, benzinkúton, színházban, stb.
  • Minél többen vagyunk, annál megkerülhetetlenebbek leszünk! Ne hagyjuk, hogy a fejünk felett döntsenek a pénzünkről, a szakmánkról, a szabadidőnkről! Ne hagyjuk, hogy befoghassák a szánkat! Csak együtt nyerhetünk…
  • A PDSZ tagdíja a legalacsonyabbak közé tartozik a szakszervezeti mozgalmak között – viszont a PDSZ-é az egyik legdinamikusabb, leghangosabb, legtevékenyebb csapat! Mi nem állami támogatásból élünk, nincsenek szolgálati kocsijaink – csak lelkes tagságunk van, akikkel konkrét eredményeket érünk el! Üdvözlünk sorainkban!

Ezek a cikkek is érdekelni fognak: