Miért NE dolgozz ingyen?

A nedolgozzingyen.hu-t azért hoztuk létre, mert elegünk van a magyar pedagógustársadalom rendszerszintű kizsákmányolásából. Elegünk van abból, hogy a magyar közoktatást a benne dolgozó tízezrek ingyen végzett munkája tartja össze. Elegünk van a közönyből és a megfélemlítésből, a meghunyászkodásból és a hallgatásból.

A közoktatásért felelős vezetők törvénybe foglalták az igazságtalan munkaelosztást, ráadásul munkáltatóként még a saját törvényeiket sem tartják be. Ha a közoktatásban dolgozol, akár hétszámjegyű is lehet az az összeg, amivel a magyar állam tartozik neked. Ráadásul

minderről nem is beszélhetsz,

központi utasításban próbálják befogni mindazok száját, akik próbálnák szembesíteni a felelősöket az általuk előidézett válsághelyzettel.

[promo title=”Egyedul”]

A társadalom jelentős része közönyös a pedagógusok kizsákmányolásával szemben, mert nincs reális képe arról, mennyit dolgoznak ingyen mindazok, akikre a gyerekek gondozását és nevelését bízza. Az emberek többsége nem lát a hamisított statisztikák és a kormánypropaganda által terjesztett hírek mögé, amelyek azt a hazugságot sugallják: Minden rendben.

Nem, a magyar oktatás nagyon nincs rendben.

Magyarországon ma egyre rosszabb tanárnak, óvodapedagógusnak, szakoktatónak, oktatást segítő szakembernek vagy technikai dolgozónak lenni. Éppen ezért egyre kevesebben választják ezt a területet, és napról napra többen vannak a pályaelhagyók is. Ez pedig még több ingyenmunkához, még nagyobb kizsákmányoláshoz vezet, a lefelé kígyózó spirál végén pedig egy becsődölt közoktatás és egy tönkretett jövő vár.

Mi nem akarunk tovább hallgatni!

Nem akarjuk tétlenül végignézni, ahogy tönkreteszik mindazt, amiért pedagógusok százezrei dolgoztak évtizeden át!

Csatlakozz hozzánk te is, és szerezd vissza, ami jár!

[frame]

[/frame]

https://nedolgozzingyen.hu/2019/11/08/csatlakozz-hozzank-te-is-es-szerezd-vissza-ami-jar/


Hasonló cikkek