Ne parázz, matricázz!

Elég a közönyből és a fásultságból! Elég abból, hogy a társadalom jelentős része nem vesz tudomást az oktatásban dolgozók kizsigereléséről! Szerencsére egyre többen érezzük ezt, és a matricák szép lassan beborítják az országot.

Talán te is úgy érzed, esélytelen vagy a mindenhonnan ömlő kormánypropagandával szemben. Valóban nehéz megmutatni a valóságot, mikor minden hétre jut egy csúsztatásokkal teli hír arról, mennyi nem létező pénzt ölnek az oktatásba, és minden hétre jut egy hamisított adatokkal alátámasztott hír arról, mennyire nincs tanárhiány.

Pécs

[promo title=”Egyedul”]

Talán te se vagy az a hőzöngő típus, nem keresed a bajt, csak azt szeretnéd, hogy hagyjanak nyugodtan dolgozni. Van egy rossz hírünk:

Nincs hova hátrálni!

Csak akkor várhatjuk, hogy a társadalom tiszteljen minket, és szolidáris legyen velünk, ha mi magunk se félünk kiállni az igazunkért.

Győr

Szerencsére egyre többen vagyunk az országban olyanok, akik ott hívjuk fel a közvélemény figyelmét az oktatásban uralkodó kizsákmányolásra, ahol az nem fordíthatja el a fejét: az utcákon, a tereken, a hétköznapok helyszínein.

Bánréve

Csatlakozz te is, matricázzuk és stencilezzük tele az országot együtt!

Putnok
Ózd

[promo title=”Promo2″]

Kamrás Orsolya

Kamrás Orsolya

Hasonló cikkek

Béremelés és ki nem fizetett túlmunka – csak tagoknak

Ebben az írásunkban hozzájutsz azokhoz a tartalmakhoz, amelyeket csak tagoknak tettünk elérhetővé. Miről van benne szó? Miért jár a felmentési idejüket töltőknek is a béremelés? Hogyan tudod behajtani az elmaradt díjazást a 2023. december 31-éig végzett eseti helyettesítésért és egyéb többletmunkáért, ha közoktatásban vagy szakképzésben dolgozol? – Ezekhez adunk szerkeszthető, frissített mintadokumentumokat is. Miért jár a felmentési idejüket töltőknek is […]

Ez a cikk csak PDSZ-tagok számára érhető el. Még nem vagy tag? Lépj be!

Tovább olvasom »