Ne parázz, matricázz!

Elég a közönyből és a fásultságból! Elég abból, hogy a társadalom jelentős része nem vesz tudomást az oktatásban dolgozók kizsigereléséről! Szerencsére egyre többen érezzük ezt, és a matricák szép lassan beborítják az országot.

Talán te is úgy érzed, esélytelen vagy a mindenhonnan ömlő kormánypropagandával szemben. Valóban nehéz megmutatni a valóságot, mikor minden hétre jut egy csúsztatásokkal teli hír arról, mennyi nem létező pénzt ölnek az oktatásba, és minden hétre jut egy hamisított adatokkal alátámasztott hír arról, mennyire nincs tanárhiány.

Pécs

Talán te se vagy az a hőzöngő típus, nem keresed a bajt, csak azt szeretnéd, hogy hagyjanak nyugodtan dolgozni. Van egy rossz hírünk:

Nincs hova hátrálni!

Csak akkor várhatjuk, hogy a társadalom tiszteljen minket, és szolidáris legyen velünk, ha mi magunk se félünk kiállni az igazunkért.

Győr

Szerencsére egyre többen vagyunk az országban olyanok, akik ott hívjuk fel a közvélemény figyelmét az oktatásban uralkodó kizsákmányolásra, ahol az nem fordíthatja el a fejét: az utcákon, a tereken, a hétköznapok helyszínein.

Bánréve

Csatlakozz te is, matricázzuk és stencilezzük tele az országot együtt!

Putnok
Ózd

Gyermekeid helyett add a pénzed az államnak!

…vagy állj ki a jogaidért és most csatlakozz hozzánk havi egy gyorséttermi menü áráért!

Ha motivált vagy, ha van energiád, ha kreatív vagy – rengeteg dolgot elérhetsz egyedül is.

Ha csatlakozol hozzánk, melléd állunk – ha elegen leszünk, nem tudnak minket lesöpörni az asztalról! Együtt erősek vagyunk! Szerezzük vissza együtt, ami jár nekünk!