A PDSZ nem hagy magadra

Ha bátor vagy, kiállsz magadért. Ha emellett még PDSZ tag is vagy, több ezren állnak ki érted.

Ezt az igazságtalan és szakmailag teljesen elhibázott oktatási rendszert kizárólag a félelem és a fásultság tartja életben évek óta. A hatalom amellett, hogy a végsőkig kizsigerel téged, az adatok manipulációjával, megfélemlítéssel és a mindenhonnan áradó propagandával azt hiteti el veled, hogy tehetetlen vagy. Márpedig a tanult tehetetlenség nagy úr, nehéz lépni, ha azt szoktad meg, hogy úgyse tehetsz semmit.

Egyedül valóban nagyon nehéz harcolni az igazadért, hiszen míg a hatalmat egy egész adminisztrációs rendszer szolgálja ki, neked az egyre megterhelőbb mindennapos munka mellett kellene időt szakítanod arra, hogy megvívd a harcot a jussodért. Arról nem is beszélve, mennyi pénzbe kerülne a jogi képviselet, ha perre kerülne sor. Így aztán a többség inkább csendesen vagy morogva tűr, de nem tesz semmit.

A szakszervezeti mozgalom egyik legfőbb feladata, hogy erkölcsi, szakmai, anyagi erőt mutasson fel az egyes ember mögött, így azt is ki tudja harcolni, amire egyedül nem lenne képes.

Lépj be a PDSZ-be, és tagságunk, aktivistáink, jogi szakembereink mögéd is odaállnak.

Segítünk eligazodni a törvények útvesztőiben, segítünk összegyűjteni és elkészíteni a szükséges dokumentumokat, és ha szükséges, ellátjuk a jogi képviseletedet is.

Félelem helyett változtass! Lépj be a PDSZ-be, és szerezd vissza, ami jár neked!

[frame]

[/frame]

Ezek a cikkek is érdekelni fognak:

Kamrás Orsolya

Kamrás Orsolya

Hasonló cikkek

Béremelés és ki nem fizetett túlmunka – csak tagoknak

Ebben az írásunkban hozzájutsz azokhoz a tartalmakhoz, amelyeket csak tagoknak tettünk elérhetővé. Miről van benne szó? Miért jár a felmentési idejüket töltőknek is a béremelés? Hogyan tudod behajtani az elmaradt díjazást a 2023. december 31-éig végzett eseti helyettesítésért és egyéb többletmunkáért, ha közoktatásban vagy szakképzésben dolgozol? – Ezekhez adunk szerkeszthető, frissített mintadokumentumokat is. Miért jár a felmentési idejüket töltőknek is […]

Ez a cikk csak PDSZ-tagok számára érhető el. Még nem vagy tag? Lépj be!

Tovább olvasom »