Eleged van a gyalázatos bérekből? Torkig vagy a méltatlan körülményekkel? Töltsd ki MOST a kérdőívet!

Nevelésben-oktatásban dolgozol? Itt a lehetőség, hogy részt vegyél saját jövőd alakításában! Töltsd ki a PDSZ kérdőívét, még ma!

A kormányt nem érdekli, miről panaszkodnak az oktatásban dolgozók. Nem érdekli, mi a te problémád: a kifizetetlen túlórák, a munkaerőhiány miatt halmozódó helyettesítések, a gyalázatos bérek. A kormány propagandája dübörög – nem fontos neki, mi történik az óvodákban, iskolákban, intézményekben.

És neked? Fontos, mi történik veled?

Ha igen, akkor itt a lehetőség, hogy valamit tegyél!

Felmérjük, hogy az oktatásban dolgozó százezrek hogyan élik meg a fizetésük elinflálódását, a munkakörülményeik egyre durvábbá válását.

A kérdések között rákérdezünk arra, hogy jössz ki a fizetésedből, hogy nélkülözöl-e. Megkérdezzük, hogyan változtak a munkakörülményeid. És ami a legfontosabb: arra is rákérdezünk, mit lennél te, magad hajlandó tenni a változásért.

Arra kérünk, hogy ha nevelésben-oktatásban dolgozol, töltsd ki ezt a kérdőívet – és oszd meg másokkal is! Vegyél rá minél több kollégát, hogy válaszoljon a kérdéseinkre!

Kincse Szabolcs

Kincse Szabolcs

Hasonló cikkek

Béremelés és ki nem fizetett túlmunka – csak tagoknak

Ebben az írásunkban hozzájutsz azokhoz a tartalmakhoz, amelyeket csak tagoknak tettünk elérhetővé. Miről van benne szó? Miért jár a felmentési idejüket töltőknek is a béremelés? Hogyan tudod behajtani az elmaradt díjazást a 2023. december 31-éig végzett eseti helyettesítésért és egyéb többletmunkáért, ha közoktatásban vagy szakképzésben dolgozol? – Ezekhez adunk szerkeszthető, frissített mintadokumentumokat is. Miért jár a felmentési idejüket töltőknek is […]

Ez a cikk csak PDSZ-tagok számára érhető el. Még nem vagy tag? Lépj be!

Tovább olvasom »