Eleged van a gyalázatos bérekből? Torkig vagy a méltatlan körülményekkel? Töltsd ki MOST a kérdőívet!

Nevelésben-oktatásban dolgozol? Itt a lehetőség, hogy részt vegyél saját jövőd alakításában! Töltsd ki a PDSZ kérdőívét, még ma!

A kormányt nem érdekli, miről panaszkodnak az oktatásban dolgozók. Nem érdekli, mi a te problémád: a kifizetetlen túlórák, a munkaerőhiány miatt halmozódó helyettesítések, a gyalázatos bérek. A kormány propagandája dübörög – nem fontos neki, mi történik az óvodákban, iskolákban, intézményekben.

És neked? Fontos, mi történik veled?

Ha igen, akkor itt a lehetőség, hogy valamit tegyél!

Felmérjük, hogy az oktatásban dolgozó százezrek hogyan élik meg a fizetésük elinflálódását, a munkakörülményeik egyre durvábbá válását.

A kérdések között rákérdezünk arra, hogy jössz ki a fizetésedből, hogy nélkülözöl-e. Megkérdezzük, hogyan változtak a munkakörülményeid. És ami a legfontosabb: arra is rákérdezünk, mit lennél te, magad hajlandó tenni a változásért.

Arra kérünk, hogy ha nevelésben-oktatásban dolgozol, töltsd ki ezt a kérdőívet – és oszd meg másokkal is! Vegyél rá minél több kollégát, hogy válaszoljon a kérdéseinkre!

Hasonló cikkek

Aki nem lép egyszerre…

nemcsak, hogy nem kap rétest estére, de könnyen találja magát partvonalon kívül. Mialatt nem hajlandóak a tankerületi központok felvenni szakképzett pedagógusokat, mert annak idején úgy

Tovább olvasom »

Sehogy sem jön ki a matek

A sztrájktörvény alapján kezdeményezett egyeztetés után pár héttel, 2024. május 23-án az EFOP PLUSZ Oktatási Albizottság ülésén, amelynek a PDSZ képviselője is tagja, ismét meghallgattuk

Tovább olvasom »