Sztrájktárgyalások: hogyan tovább?

Elindultak, sőt zakatolnak a sztrájktárgyalások a kormánnyal. Mi a véleményed a kormány ajánlatairól?

A PDSZ és a PSZ közös sztrájkbizottsága eddig három alkalommal ült le a kormánnyal tárgyalni. A tárgyalásokról az alábbi cikkekben számoltunk be nektek:

Első tárgyalás

Második tárgyalás

Harmadik tárgyalás

A tárgyalások során a kormány megfogalmazott néhány ajánlatot: ha nevelésben-oktatásban dolgozol, akkor biztosan van véleményed ezekről.

Ha el szeretnéd mondani, hogy neked, oktatásban dolgozónak, mi a véleményed az egyes kormányzati ajánlatokról, akkor töltsd ki az alábbi kérdőívet!

A felmérést november 30-án, kedden reggel zárjuk!

[frame]

MOST lépj be a PDSZ-be, ha nem akarod, hogy átlépjenek rajtad!

A munkavállalói jogainkat kemény harcokban tudjuk csak kiküzdeni, és kizárólag akkor, ha sokan álltok mögöttünk. Ha nem vagyunk elegen, nem lesz elegendő a fizetésünk, nem lesznek emberi munkakörülményeink – viszont lehet rettegni a munkahelyeken csöndben, behúzott farokkal.

Nem! Nem repül a szádba a sült galamb, legalább ennyit neked is meg kell tenned saját magadért!

Lépj be ma, itt:

[/frame]

Ezek a cikkek is érdekelni fognak

Kincse Szabolcs

Kincse Szabolcs

Hasonló cikkek

Béremelés és ki nem fizetett túlmunka – csak tagoknak

Ebben az írásunkban hozzájutsz azokhoz a tartalmakhoz, amelyeket csak tagoknak tettünk elérhetővé. Miről van benne szó? Miért jár a felmentési idejüket töltőknek is a béremelés? Hogyan tudod behajtani az elmaradt díjazást a 2023. december 31-éig végzett eseti helyettesítésért és egyéb többletmunkáért, ha közoktatásban vagy szakképzésben dolgozol? – Ezekhez adunk szerkeszthető, frissített mintadokumentumokat is. Miért jár a felmentési idejüket töltőknek is […]

Ez a cikk csak PDSZ-tagok számára érhető el. Még nem vagy tag? Lépj be!

Tovább olvasom »