Munkabeszüntetések miatt vontak tőled? Újra itt a sztrájktámogatás!

▶︎ Ha részt vettél a munkabeszüntetésekben, ha levontak a fizetésedből és úgy érzed, szükséged van a levont összegre…

▶︎ Ha részt vennél a munkabeszüntetésekben, de úgy érzed, nem engedheted meg magadnak… 

…akkor neked szól a sztrájktámogatás!

A PDSZ Oktatással a Demokráciáért Alapítványa és a Tanítanék Mozgalom felhívására a Humán Platform Egyesület és az Oktatással a Demokráciáért Alapítvány számláira az elmúlt időszakban beérkező támogatói összegeknek köszönhetően továbbra is lehetőségünk van arra, hogy sztrájktámogatást biztosítsunk rászoruló kollégáinknak!

IGÉNYELD A SZTRÁJKTÁMOGATÁST AZ ERRE A LINKRE KATTINTVA ELÉRHETŐ ŰRLAP KITÖLTÉSÉVEL!

A sztrájktámogatást azok a kollégák igényelhetik, akik polgári engedetlenségben vagy sztrájkban történő részvétel miatt szenvedtek anyagi hátrányt!

Az igénylés részleteiről, feltételeiről pontos információk a kérdőív első oldalán olvashatóak.

KÖSZÖNJÜK A TÁMOGATÓKNAK, HOGY LEHETŐVÉ TESZIK A SZTRÁJKTÁMOGATÁS FOLYÓSÍTÁSÁT!

Azt, hogy hogyan támogathatjuk a sztrájkolókat, az alábbi keretes szövegben írtuk le.

FOLYTASSUK OKTÓBER 14-ÉN!

____________HAJRÁ!____________

Csak akkor lehetünk erősek, ha összefogunk. Ha elegen vagyunk, senki sem állíthat meg bennünket! Nélküled nem megy: csak a te tagdíjaidból vagyunk képesek érdekedben elvégezni a munkát!

Miért különösen fontos, hogy most belépj a PDSZ-be?

Mert a sztrájk, az akciók szervezése, a cikkek, anyagok, a jogsegély rengeteg erőforrásunkat felemészti: a beadványainkat elő kell állítanunk, benneteket meg kell védenünk, híreinket meg kell írnunk, meg kell szerkesztenünk, el kell juttatnunk hozzátok. És a PDSZ CSAK a tagság befizetéseiből gazdálkodik! CSAK ti tudjátok bebiztosítani, hogy folytathassuk a harcunkat! NÉLKÜLETEK NEM MEGY! EZÉRT KÉRÜNK, HOGY MÉG MA CSATLAKOZZ, ÉS SZERVEZD MEG A CSOPORTODAT, HA NINCS ILYEN A MUNKAHELYEDEN! CSAK EGYÜTT GYŐZHETÜNK!

Ne feledd: a szakszervezeti tagság nem szotyiért és karácsonyi ajándékcsomagért fontos! Hanem azért, hogy a jogászaink megvédjenek, eljárjanak a nevedben, ha jogsértés ér. És azért, hogy a mindenkori kormánnyal szemben hatékonyan képviselhessük az érdekeidet! Ha nem vagyunk elegen, akkor sehol sem vagyunk!

Havi egy gyorséttermi menü árával bebiztosíthatod, hogy mindig legyen, aki kiáll az érdekeidért!

Támogasd a PDSZ-t!

Segítheted a munkánkat pénzbeli adománnyal átutalással, a közlemény rovatban a “Támogatás” feltüntetésével vagy a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete számlaszámán: 11713005-20411756-00000000 (itt a sztrájkszervezéssel, a sztrájkolók támogatásával, kampányokkal, rendezvényekkel kapcsolatos bokros kiadásokat lehet támogatni), a sztrájkolókon kívül a polgári engedetlenségben résztvevők támogatására is, valamint az alapítvány közoktatási céljainak (http://pdsz.hu/pdsz/alapitvany) megvalósulására az Oktatással a Demokráciáért Alapítvány számlaszámán: 11707000-22230573-00000000 lehet támogatást küldeni.

A nagykép Szinyei Réka fotója alapján készült