A következő időpont: november 18! Nem hagyjuk!

Kora reggel a Margithídon: bejelentettük a munkabeszüntetések következő körét! Itt vannak a legfontosabb időpontok!

Miközben intézmények százai és százai függesztik fel a munkát országszerte hihetetlen, felemelő támogató rendezvények zajlanak: hatalmas élőláncok, rég nem látott spontán és kevésbé spontán demonstrációk országszerte.

Kora reggel a Margithídon egy – az oktatásban érdekelt szervezetekkel, a PSZ-szel, a Tanítanékkal, a noÁr-ral és az Egyesült Diákfronttal közös – sajtótájékoztatón jelentettük be a munkabeszüntetések következő körét:

November 18-án lesz a következő országos egységes sztrájk!

Ezeket az időpontokat érdemes megjegyezni:

  • November 2.: Parlamenti vitanap a közoktatásról.
  • November 7.: 15:00 óra, Budapest, Szalay utca: folytatódik a sztrájktárgyalás Maruzsa Zoltánnal.
  • November 18.: Egységes sztrájknap.
  • November 22.: A Közoktatás Napja.
  • November 26.: Tüntetés a Parlamentnél!

FONTOS TEENDŐ: HA NEM TÖLTÖTTED EZT EDDIG KI, MINDENKÉPPEN JELENTSD A SZTRÁJKOT EZEN AZ ŰRLAPON https://forms.gle/38MBcgcaUfhSAQo57
MUTASSUK MEG, HOGY SOKAN VAGYUNK!

A képünkön pedig az látszik, ahogy a fenti szervezetek és a Főváros együttműködésével, a szolidaritás jegyében kilobogózták a Margithídat a sztrájkban érdekeltek zászlóival.

Támogasd a PDSZ-t!

Segíts nekünk, hogy folytathassuk! Nélküled nincs támogatás a sztrájkoló, engedetlenkedő munkatársaknak! Nélküled nem tudjuk annyi emberhez eljuttatni a fontos információkat! Nem tudjuk megírni az anyagokat, leforgatni a videókat, hirdetni őket a Facebookon! Nélküled nem megy! Támogasd a PDSZ-t, a sztrájkfolyamat katalizátorát itt:

A sajtótájékoztató felvétele:

Ne feledd: a szakszervezeti tagság nem szotyiért és karácsonyi ajándékcsomagért fontos! Hanem azért, hogy a jogászaink megvédjenek, eljárjanak a nevedben, ha jogsértés ér. És azért, hogy a mindenkori kormánnyal szemben hatékonyan képviselhessük az érdekeidet! Ha nem vagyunk elegen, akkor sehol sem vagyunk!

Havi egy gyorséttermi menü árával bebiztosíthatod, hogy mindig legyen, aki kiáll az érdekeidért!

Pénzt veszítettél a munkabeszüntetések miatt?

Itt írtuk le, hogyan juthatsz támogatáshoz: