Munkabeszüntetés miatt büntettek? Téged vagy az intézményt? Itt mondd el!

Sok helyről érkeznek hírek ilyen-olyan fenyegetésekről, megfélemlítésről. Fontos, hogy tisztán lássunk a kérdésben, ezért készítettük ezt a kérdőívet.

Megfenyegették a munkabeszüntetést tervezőket? Ki is szabtak valamilyen retorziót? Valamilyen büntetéssel sújtották a sztrájkolókat, polgári engedetlenkedőket? Létezik az, hogy az egész intézményt próbálják büntetni azért, mert onnan néhányan elégedetlenkedtek, vagy egész egyszerűen annyira nincs már pénz a rendszerben, hogy a jelenlegi lehetőségeket (csoportbontás, speciális osztályok, stb.) is megszűntetik?

Mivel a tankerületek maguktól nem számolnak be arról, hány embert milyen retorzió ért a munkabeszüntetések miatt, hogy mit terveznek az intézményekkel tenni, nekünk kell utána járnunk. Éppen ezért készítettünk egy kérdőívet! Arra kérünk, töltsd ki, amennyiben fenyegetés, retorzió ért! A kérdőív alján kérhetsz segítséget a PDSZ-től – amennyiben ott megadod az adataidat, megkeresünk.

A vezető kép a New York Library gyüjteményéből származik, a kínai büntetési módokról szóló, az 1800-as években készült sorozat egyik tagja

[frame]

Pénzt veszítettél a munkabeszüntetések miatt?

Itt írtuk le, hogyan juthatsz támogatáshoz:

https://nedolgozzingyen.hu/2022/10/09/munkabeszuntetesek-miatt-vontak-toled-ujra-itt-a-sztrajktamogatas/

Lépj be a PDSZ-be!

Ne feledd: a szakszervezeti tagság nem szotyiért és karácsonyi ajándékcsomagért fontos! Hanem azért, hogy a jogászaink megvédjenek, eljárjanak a nevedben, ha jogsértés ér. És azért, hogy a mindenkori kormánnyal szemben hatékonyan képviselhessük az érdekeidet! Ha nem vagyunk elegen, akkor sehol sem vagyunk!

Havi egy gyorséttermi menü árával bebiztosíthatod, hogy mindig legyen, aki kiáll az érdekeidért!

Támogasd a PDSZ-t!

Segíts nekünk, hogy folytathassuk! Nélküled nincs támogatás a sztrájkoló, engedetlenkedő munkatársaknak! Nélküled nem tudjuk annyi emberhez eljuttatni a fontos információkat! Nem tudjuk megírni az anyagokat, leforgatni a videókat, hirdetni őket a Facebookon! Nélküled nem megy! Támogasd a PDSZ-t, a sztrájkfolyamat katalizátorát itt:

[/frame]

Hasonló cikkek