A sztrájk alapjog! – nagy kockásinges találkozó

Gyertek mindannyian a Parlament elé március 19-én szombaton 15:00 órára, egy nagy kockásinges találkozóra!

Együtt erősek vagyunk – csak együtt vagyunk erősek!

Sztrájkolók! Támogatók! Szülők! Diákok! Mindenki, akinek érdeke egy sikeres, boldog, képzett, önálló gondolkodásra képes ország!

Gyertek mindannyian a Parlament elé március 19-én szombaton 15:00 órára, egy nagy kockásinges találkozóra!

[frame]

Regisztrálj a rendezvényre a Facebook-on, a képre kattintva!

[/frame]

Mutassuk meg, hogy vagyunk elegen, akiknek fontos Magyarország jövője, az oktatás megmentése!

Mutassuk meg, hogy akarjuk, követeljük a modern, hatékony állami oktatást, ahol mindenkinek van esélye!

Mutassuk meg, hogy nem tűrjük tovább a kiszolgáltatottságot, az alávetettséget! Mutassuk meg, hogy nem tűrjük tovább a megalázó béreket, a gyalázatos munkakörülményeket, az elvárt megalázkodást!

Mutassuk meg, hogy sokan vagyunk!

Követeljünk együtt egy hatékony, modern, gyermekközpontú magyar oktatást, ahol elhivatott, jól képzett szakemberek emberi körülmények között képezhetik a jövő generációját!

A SZTRÁJK ALAPJOG!


Többen, busszal, kisbusszal utaztok?

Amennyiben busszal, kisbusszal érkeztek, kérjük, regisztráljatok ebben a kérdőívben, hogy részetekre a rendőrség elegendő számú parkolóhelyet biztosítson: https://forms.gle/3xF294DGuhceBuDr8

Gyülekezés, megközelítés

Gyülekezés 14:00 órától a Kossuth téren, a Parlament főlépcsője előtti térrészen.

Ha önállóan érkezel, kérjük, használd a tömegközlekedési eszközöket!

A teret ne a Parlament irányából, hanem a Szalay, az Alkotmány utcák vagy a Vértanúk tere irányából közelítsd meg.

[frame]

Miben segíthetjük a sztrájkolókat?

Sokan kérdezik a napokban, hogy miben, hogyan tudják segíteni a munkánkat.

1 Oktatásban dolgozók, szülők, diákok, és minden jóérzésű ember: írjuk alá és osszuk meg az aHangon indított petíciót!

2 Oktatásban dolgozók: csatlakozzunk a sztrájk-riadólánchoz! Ezen keresztül értesülhetünk a legfrissebb információkról, amikor éppen időszerűekké válnak. Nem gyakran spammelünk, a legfontosabb tudnivalókat kapod meg, hírlevél formájában:

3 Csatlakozzunk a PDSZ-hez: ez a lépés segít bennünket abban, hogy tovább tudjuk finanszírozni a kampányokat, segítsük a kollégákat jogsegéllyel, stb. Bárki lehet tag, nem elvárás, hogy aktív oktatásban dolgozók legyünk:

4 Osszunk meg minden információt, amit a PDSZ és a Ne dolgozz ingyen! oldalain látunk! Az információk terjesztése nagyban hozzájárul ahhoz, hogy küzdjünk a kormány dezinformációs kampányai ellen.

5 Ti is küldjetek fotókat, csoport- és egyéni képeket, támogató akciókat, egyéb kreatív támogató ötleteket a Nedolgozz vagy a PDSZ Facebook-oldalára, vagy a [email protected] címre!

6 Pénzbeli adománnyal átutalással, a közlemény rovatban a „Támogatás” feltüntetésével vagy a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete számlaszámán: 11713005-20411756-00000000 (itt a sztrájkszervezéssel, kampányokkal, rendezvényekkel kapcsolatos bokros kiadásokat lehet támogatni), vagy. szociális ügyekben, a sztrájkban résztvevők támogatásával összefüggésben a Oktatással a Demokráciáért Alapítvány számlaszámán: 11707000-22230573-00000000

[/frame]

Hasonló cikkek