Szolidaritás! Az egészségügy válsága ellen tiltakozó eü-dolgozók mellé állunk!

Kiállunk az egészségügy válsága ellen tiltakozók mellett!

„Az egészségügy valójában már összeomlott: a betegek nem kapnak időben ellátást, nem adottak a gyógyítás feltételei. Akinek sikerül ellátáshoz jutnia, az szerencsésnek mondhatja magát” – a Magyar Orvosi Kamara alelnökének szavai számunkra is ismerősen csengenek: a közoktatás összeomlásáról beszélünk évek óta.

Mérhetetlenül fontos, és rengeteg erőt ad nekünk, a közoktatásban, szakoktatásban dolgozók számára a szolidaritás, amit nap, mint nap tapasztalunk! Mi tudjuk, mit jelent a súlyos, nehéz harcban a szolidaritás.

Ezért is fontos, hogy a PDSZ az egészségügy válsága ellen harcolók mellé áll – az Országos Választmány az alábbi levelet tette közzé:

[promo title=”aktualsztrajk”]


[frame]

Támogasd a munkabeszüntetések szervezését!

A PDSZ a saját tagbevételeiből gazdálkodik. Nincs főállású vezető, nincs bónusz, nincs cafatéria. Viszont van munka: a munkabeszüntetések tervezése iszonyatos erőfeszítést igényel, no és rengeteg kiadás. Egyedül nehezen bírnánk. Sztrájktámogatás, polgári engedetlenkedők támogatása az alapítványon keresztül. Cikkek, jogi útmutatók, jogsegély, filmek. Élők az eseményekről. Technika, előfizetések, tárhelyek. Tájékoztató anyagok, plakátok, filmek. Erre költjük a pénzedet, ha úgy döntesz, támogatod a munkánkat!

Lépj be a PDSZ-be!

Ne feledd: a szakszervezeti tagság nem szotyiért és karácsonyi ajándékcsomagért fontos! Hanem azért, hogy a jogászaink megvédjenek, eljárjanak a nevedben, ha jogsértés ér. És azért, hogy a mindenkori kormánnyal szemben hatékonyan képviselhessük az érdekeidet! Ha nem vagyunk elegen, akkor sehol sem vagyunk!

Havi egy gyorséttermi menü árával bebiztosíthatod, hogy mindig legyen, aki kiáll az érdekeidért!

[/frame]

Hasonló cikkek