Figyelem! Most csatlakozz hozzánk, hogy folytathassuk a harcunkat!

Csak akkor lehetünk erősek, ha összefogunk. Ha elegen vagyunk, senki sem állíthat meg bennünket! Nélküled nem megy: csak a te tagdíjaidból vagyunk képesek érdekedben elvégezni a munkát!

.

Miért különösen fontos, hogy most belépj a PDSZ-be?

Mert a sztrájk szervezése rengeteg erőforrásunkat felemészti: a beadványainkat elő kell állítanunk, benneteket meg kell védenünk, híreinket meg kell írnunk, meg kell szerkesztenünk, el kell juttatnunk hozzátok. És a PDSZ CSAK a tagság befizetéseiből gazdálkodik! CSAK ti tudjátok bebiztosítani, hogy folytathassuk a harcunkat! NÉLKÜLETEK NEM MEGY! EZÉRT KÉRÜNK, HOGY MÉG MA CSATLAKOZZ, ÉS SZERVEZD MEG A CSOPORTODAT, HA NINCS ILYEN A MUNKAHELYEDEN! CSAK EGYÜTT GYŐZHETÜNK!

[frame]

[/frame]

Ne feledd: a szakszervezeti tagság nem szotyiért és karácsonyi ajándékcsomagért fontos! Hanem azért, hogy a jogászaink megvédjenek, eljárjanak a nevedben, ha jogsértés ér. És azért, hogy a mindenkori kormánnyal szemben hatékonyan képviselhessük az érdekeidet! Ha nem vagyunk elegen, akkor sehol sem vagyunk!

Havi egy gyorséttermi menü árával bebiztosíthatod, hogy mindig legyen, aki kiáll az érdekeidért!

Ma a negyedmillió oktatásban dolgozó csak egészen kis része szakszervezeti tag. Pedig minden adott ahhoz, hogy jó feltételeket érjünk el: kevés a pedagógus, az oktatás irányítói lépéskényszerben vannak.  Akár el is lehetne érni, hogy tisztességes javadalmazással, jó körülmények között dolgozhassunk.

Ma még megtehetik, hogy az oktatásban dolgozók bőrére „oldják meg” a problémákat. Ma még megtehetik, hogy a szőnyeg alá söpörjék a szakmai érveket. Hogy ingyen túlóráztassanak, hogy  ne hirdessenek meg állásokat. Hogy nevetséges összegeket fizessenek a pályakezdőknek és a tapasztalt szakembereknek egyaránt.

Ne hagyd magad, csatlakozz te is!

Ha elegen leszünk, megkerülhetetlenekké válhatunk! Viszont csak akkor tudjuk hatékonyan érvényesíteni az érdekeinket, ha elegen vagyunk! Ha csak annyit teszel, hogy passzív tag maradsz, már többet tettél a fotelpolitizálásnál. Ha van kedved tenni is valamit, akkor itt vagyunk: csatlakozz futó kampányainkhoz, segítsd a kampánymunkát, esetleg alakíts alapszervezetet, dobd be az ötleteidet!

Érjük el a kritikus tömeget!

A csatlakozás nem csak a te kiállásodról szól! A tagdíj összegéért, azaz bruttó fizetésed 0,8 százalékáért, vagy havi 2 900 forintért ténylegesen kiállunk melletted. Ha csatlakozol, az alábbi lehetőségeket biztosítod magadnak:

  • Képviseljük az érdekeidet, harcolunk érted! Szervezzük a sztrájktárgyalásokat, a sztrájkot, ha kell!
  • Segítünk a bajban! Munkajogi problémáiddal fordulj hozzánk: tanácsot adunk, megszervezzük a védelmedet.
  • Kiállunk melletted! Ha törvénysértést tapasztalsz, a PDSZ és annak jogi szolgálata lépni fog.
  • Képben leszel!! Folyamatos tájékoztatást kapsz a jogaidról, hogy ne verhessen át a munkáltatód.
  • Informálunk! Vegyél részt tagjainknak szervezett rendezvényeinken, tanácsadásainkon, és készülj fel a mindennapokra.
  • Forintosítható kedvezményeket adunk! A PDSZ tagjai kedvezményes vásárlásra jogosultak számos könyvesboltban, benzinkúton, színházban, stb.
  • Minél többen vagyunk, annál megkerülhetetlenebbek leszünk! Ne hagyjuk, hogy a fejünk felett döntsenek a pénzünkről, a szakmánkról, a szabadidőnkről! Ne hagyjuk, hogy befoghassák a szánkat! Csak együtt nyerhetünk…
  • A PDSZ tagdíja a legalacsonyabbak közé tartozik a szakszervezeti mozgalmak között – viszont a PDSZ-é az egyik legdinamikusabb, leghangosabb, legtevékenyebb csapat! Mi nem állami támogatásból élünk, nincsenek szolgálati kocsijaink – csak lelkes tagságunk van, akikkel konkrét eredményeket érünk el! Üdvözlünk sorainkban!

Ezek a cikkek is érdekelni fognak:

Hasonló cikkek