Tegyük láthatóvá együtt a problémát: matricázz velünk!

A kormány mindent elkövet, hogy az átlagember azt gondolja az oktatásban dolgozókról: szabadidőmilliomos, jól fizetett közszolgákról van szó. Ahhoz, hogy végre hozzájussunk a méltó munkakörülményekhez, az emberi fizetésekhez, tennünk kell végre valamit: tegyük láthatóvá a problémát!

Matricázd tele az intézmény környékét, ahol dolgozol! Hadd lássák a kollégák, a szülők, hogy nincs rendben minden az oktatásban!

A matricázás igen jól tud kinézni, és gyorsan elvégezhető. Hogy mi kell hozzá?

[promo title=”Egyedul”]

  1. Végy egy A4-es öntapadós lapot, etikettpapírt – ilyesmit bármelyik írószerboltban vásárolhatsz.
  2. Töltsd le innen a neked tetsző matricákat – a keretben találod a két linket. Fehér alapon nő/férfi és fekete alapon nő/férfi a választék. A fekete – értelemszerűen – több festéket használ majd, mint a fehér, így akkor válaszd ezt, ha van olyan hely, ahol nyugodtan használhatod a festéket. Persze, a legmutatósabb az, ha a két verziót egymás mellett–alatt láthatjuk (lásd a nagyképet).
  3. Nyomtass. Figyelj arra, hogy a nyomtatóbeállításoknál a Fekvő/Landscape tájolási beállítást jelöld, ki (egyébként nem kizárt, hogy a nyomtatód állítva helyezi el a teljes ábrát az oldal közepére.
  4. Egy ollóval vagy vágókészülékkel vagdosd ki a matricákat.
  5. Indulhatsz is matricázni. Figyelj persze arra, hogy hol matricázol: magántulajdont ne ragasztgass össze, mert nem szép dolog – illetve érdemes tájékozódni a területi jogszabályokról is, nehogy belefuss egy büntetésbe. Csak legálisan matricázz!

[frame]

[/frame]

https://nedolgozzingyen.hu/2019/11/08/csatlakozz-hozzank-te-is-es-szerezd-vissza-ami-jar/

Ezek a témák is biztosan érdekelnek:

Hasonló cikkek