Sztrájkolj! Támogass! Írd alá!

Te is sztrájkolni fogsz? Vagy támogatod a sztrájkot? Írd alá a petíciót! Mutassuk meg: sokan vagyunk!

Hogy miért állj te is a sztrájk mellé? Miért kell aláírnod ezt a petíciót?

Kattints és állj közénk: írd alá az aHangon!

Ha nem sikerül megállítanunk az ámokfutást, saját gyermekeinket fosztjuk meg az esélytől: a jövőbeli boldolgulás, a tudás által kibontakozó, teljes élet lehetőségétől! Ha nem állunk a sztrájkolók mellé, azt írjuk alá, hogy a jövőben az egyszeri állampolgárnak csak súlyos tízmilliókért lesz elérhető olyan oktatás, amivel a gyermekünk lehetőséghez juthat!

Kattints és állj közénk: írd alá az aHangon!

Mi közöd az közoktatáshoz, szakképzéshez?

Ott dolgozol? Pedagógus, óvodapedagógus vagy? NOKS-os, pedagógai szakszolgálatos? Gyógypedagógus? Pedagógiai asszisztens? Oktató? Technikai munkatárs? Pszichológus, szociális munkás? Iskolatitkár? Mindannyian tudjuk: megaláztak bennünket – és rajtunk keresztül a szakmánkat, hivatásunkat. Nem engedjük tovább! A ránk bízott gyermekek, diákok érdekében is megálljt mondunk most! Írd alá a petíciót! Sztrájkolj velünk! Hogy hogyan? Itt vannak a teendők.

Gyermekeid, unokáid vannak? Hallgató vagy diák vagy? Egyszerűen egy olyan világra vágysz, ahol mindenki kiteljesedhet a tanulóévei alatt, majd olyan szakmát, hivatást választhat, amiben bizonyosan boldog lehet? Ha nem állsz mellénk, készülj fel a legrosszabbra: hogy gyermekeid soha nem kapnak esélyt többé – azok boldogulhatnak majd, akik megengedhetik maguknak a milliós magániskolákat. Akadályozzuk meg a közelgő katasztrófát! Írd alá a petíciót!

Kattints és állj közénk: írd alá az aHangon!

Ha most nem sikerül megállítanunk az állami oktatás szétrombolását, a jóvátehetetlen kárt már szinte lehetetlen lesz helyrehozni! A jövőnkért, a gyermekeink jövőéért…

most állj mellénk! Írd alá!

Kattints és állj közénk: írd alá az aHangon!

Írd alá az aHangon indított támogatói petíciónkat! Együtt győzni fogunk!

[frame]

Sztrájkoló vagy? Ha még nem tetted volna meg: mindenképpen csatlakozz a riadólánchoz! Ezen keresztül tájékoztatjuk a résztvevőket – nem csak a szervezőket – a sztrájk részleteiről! A csatlakozáshoz töltsd ki az alábbi űrlapot:

[/frame]

Kincse Szabolcs

Kincse Szabolcs

Hasonló cikkek

Béremelés és ki nem fizetett túlmunka – csak tagoknak

Ebben az írásunkban hozzájutsz azokhoz a tartalmakhoz, amelyeket csak tagoknak tettünk elérhetővé. Miről van benne szó? Miért jár a felmentési idejüket töltőknek is a béremelés? Hogyan tudod behajtani az elmaradt díjazást a 2023. december 31-éig végzett eseti helyettesítésért és egyéb többletmunkáért, ha közoktatásban vagy szakképzésben dolgozol? – Ezekhez adunk szerkeszthető, frissített mintadokumentumokat is. Miért jár a felmentési idejüket töltőknek is […]

Ez a cikk csak PDSZ-tagok számára érhető el. Még nem vagy tag? Lépj be!

Tovább olvasom »