Ha zavar, hogy meglopnak, így stencilezz okosan!

Sokan közömbösek a pedagógusok kizsákmányolásával kapcsolatban, mert nem látják a valóságot. Mutasd meg nekik! Mégpedig ott, ahol nem fordíthatják el a fejüket: vidd utcára az üzenetet, hogy nem kérsz többet az ingyenmunkából! Tedd ezt úgy, hogy ne sérts törvényt.

[frame]

Ha nem látszunk, senki sem vesz észre bennünket. Ha nem hallatszunk, senki sem hallja meg a problémáinkat. A NE dolgozz ingyen!-kampányban mindannyian részt vehetünk azzal, hogy megmutatjuk, láthatóvá tesszük a problémákat. Íme, egy lehetőség, egy eszköz, amit a kezedbe adunk azért, hogy láthatóvá váljunk! Használd ki! Szervezz közösséget! Állj mellénk akár csak annyival, hogy terjeszted az üzeneteket!

[/frame]

Biztosan sokan ismeritek a stencilezést. Ezzel az eszközzel megállíthatod, elgondolkodtathatod a szülőt, a kollégákat. Kis kézügyesség és kreativitás – ez kell a hatásos stencilezéshez. Odafigyelés és tájékozódás – ez pedig ahhoz, hogy ne keveredj jogi galibába.

Készülj fel!

  1. Töltsd le a mintát és a szöveget tartalmazó PDF fájlt.
  2. Nyomtasd ki a PDF-et A/3-as méretben. (Ne felejtsd el a nyomtatáskor mérethez igazítani.) Ha nem tudsz nagy méretben nyomtatni, a mintát fénymásolóval utólag is felnagyíthatod.
  3. Indigó segítségével másold át a mintát és a szöveget egy kartonra.
  4. Snicerrel vágd ki a mintát és szöveget. Utóbbi igényel némi kézügyességet, de megfelelő célszerszámmal és türelemmel bárkinek sikerülhet.
  5. Az így elkészült sablont megfelelő festékkel bármilyen felületen használhatod: fújhatsz falra, járdára, de akár pólóra is.

Ebben a pdf fájlban megtalálod a stencilezéshez szükséges, kivágandó grafikákat:

Ebben a fájlban pedig egy nyomtatóbarátabb verziót találsz, ha csak a körvonalakat szeretnéd látni:

Egészen pontosan a következő elemeket találod meg a letöltött, nagy felbontású fájlban:

A férfi és a női alakot, illetve a feliratot

Így ne sérts törvényt!

  • kerüld a középületeket és mások magántulajdonát;
  • használj vízoldékony festéket, például hajszínező spray-t;
  • tájékozódj az önkormányzati rendeletekről: lehetnek települések, ahol a nem maradandó aszfaltfestést is tiltják.

OSZD MEG A MUNKÁDAT A FACEBOOK-ON, ÉS AKÁR NEKÜNK IS ELKÜLDHETED A KÉPET – A LEGÖTLETESEBBEKET ITT IS KISZERKESZTJÜK! HAJRÁ!

[promo title=”Egyedul”]

https://www.facebook.com/nedolgozzingyen/posts/126669552085371?__xts__[0]=68.ARAvBCiu_Y5rhZFl1jHvb5kpLc-z-fwUDHnsoLpWgc2EyJBbUaQL_sj1oKkIswaJd-1D-XO1nqIG77xbylLyM4doeH95RB8GyYK-Fpq7ZTN1lfHmB_fEt65etLHpp2G-mnXvCvmK-FDITmXwl9_zw4_rAms_wFNBYLTTWu5zAvCRsG3-RcFnyxeNMb6eZbRGuXfsWjPARiVp6YnkAj7yhMKmvjES-EDKstq6Bw_l7boV5PO7Uca94La20HHCa4cFqwnmNHYvNSHCzJaJ2N-oCb0xjR98Y9RJLqLRBsMS9QSTx_MY4tzg4k7YJ88I7ii8yX9UoxGc4UXiQcGjLHrhx_w&__tn__=-R
Kövess bennünket a Facebookon is!

[frame]

Gyermekeid helyett add a pénzed az államnak!

…vagy állj ki a jogaidért és most csatlakozz hozzánk havi egy McDonalds-menü áráért!

Ha motivált vagy, ha van energiád, ha kreatív vagy – rengeteg dolgot elérhetsz egyedül is.

Ha csatlakozol hozzánk, melléd állunk – ha elegen leszünk, nem tudnak minket lesöpörni az asztalról! Együtt erősek vagyunk! Szerezzük vissza együtt, ami jár nekünk!

[/frame]

Ezek a cikkek is érdekelhetnek:

Hasonló cikkek