Mi a véleményed a COVID-vakcinákról? A prioritási listákról? Töltsd ki a PDSZ kérdőívét!

Bízol a vakcinákban? Hogy kommunikál a kormány? Szeretnéd, ha rajta lennél a prioritási listán? Melyik vakcinát fogadnád el? Ha oktatásban dolgozol, töltsd ki a PDSZ kérdőívét!

Az utóbbi hónapok a COVID-19 mellett az ellene kifejlesztett vakcinákról is szóltak. Hatalmas meglepetés volt, amikor a kormány által közzétett prioritási listán nem szerepeltek az oktatás intézményei – pedig erről a kormányzat olyan prominens képviselői beszéltek, mint például Müller Cecília.

Aztán szépen, lassan, megjelentek a vakcinák is – ma pedig már az sem lehetetlen, hogy az oktatás visszakerül a prioritási listákra, hiszen letagadhatatlan sebességgel terjednek azok az új variánsok, amelyek a napokban teljes osztályokat, óvodai csoportokat, évfolyamokat és intézményeket kényszerítenek zárásra.

Éppen ezért az sem mindegy, hogy neked mi a véleményed!

Milyen vakcinákban bízol meg? Hogyan vélekedsz a prioritási listákról? Mi a véleményed a tájékoztatásról?

Ezekre és az ehhez hasonló kérdésekre várjuk a válaszodat ebben a kérdőívben:

Válaszaidból rövidesen összefoglalót készítünk itt, a NE dolgozz ingyen! oldalán.

[frame]

Ha úgy gondolod, hogy nem laktál jól az ígéretekkel, itt az idő: lépj (be) most!

Ha zavar, hogy a kormány azt ígér, amit akar, de teljesíteni csak neked kell, ha zavar, hogy milyen helyzetben van a szakmánk, akkor az alábbi űrlap kitöltésével csatlakozz a PDSZ-hez, és harcolj velünk! Havonta egy hamburgermenü áráért segítsd a munkánkat, és biztosítsd a hátteredet arra az esetre, ha téged is jogsértések érnének!

[/frame]

Ezek a cikkek is érdekelni fognak

Hasonló cikkek